FOTO. Intersecția din București în care au „răsărit” șase indicatoare rutiere identice

Data actualizării: Data publicării:
intersectie bucuresti
Foto: Cristina Găvruș/Facebook

Exces de zel în semnalizarea unei intersecții din cartierul Berceni, din Capitală. Șase semne de circulație identice au fost montate unul lângă altul.

intersectie bucuresti
Foto: Cristina Găvruș/Facebook

Citiţi şi: Dragnea îşi pregăteşte plecarea de la putere. Şi întoarcerea. Ca preşedinte

Indicatoarele rutiere au apărut la intersecția Bulevardului Costantin Brâncoveanu cu strada Nițu Vasile, în sectorul 4 al Capitalei. 

Imaginea a fost postată pe Facebook de Cristina Găvruș: „Băluță ne mai ia de proști câteodată, da’ nu ne supărăm, că ni-l merităm.”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Montarea indicatoarelor rutiere în Capitală intră în atribuţiile Generale ale Administraţiei Străzilor Bucureşti, aflată sub Consiliul General al Municipiului București. Pe site-ul instituției se arată că în atribuțiile ASB intră construcția de noi poduri și pasaje, administrarea, întreţinerea și reabilitarea reţelei stradale, a podurilor şi pasajelor rutiere supra şi subterane existente, precum şi a lucrărilor de exploatare, întreţinere şi reparaţii a sistemului de dirijare şi semnalizare rutieră (semaforizare, indicatoare şi marcaje rutiere), construirea, amenajarea şi exploatarea parcajelor publice de utilitate generală pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri