FOTO. Locomotiva unui tren care circula pe ruta Craiova-Bucureşti a luat foc

Data actualizării: Data publicării:
locomotiva craiova2

Locomotiva unui tren care circura pe ruta Craiova- Bucureşti, ce avea în compunere trei vagoane, a luat foc, marţi după-amiază, în zona viaductului Cârcea, în judeţul Dolj. Niciun pasager nu a fost rănit, relatează News.ro.

Pasagerii trenului care circula pe ruta Craiova-Bucureşti, format din trei vagoane, şi care a luat foc, marţi după-amiază, în zona viaductului Cârcea, în judeţul Dolj, au fost preluaţi de alte garnituri, în funcţie de destinaţia pe care o aveau.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia, pasagerii trenului a cărui locomotivă a luat foc în judeţul Dolj au fost preluaţi de trenul InterRegio 1596, în cazul celor care mergeau la Bucureşti, şi de trenul regio 9384 în cazul celor care aveau ca destinaţie municipiul Caracal.

Sursa citată mai precizează că la ora actuală pompierii intervin cu apă pentru răcirea zonei unde a luat foc locomotiva.

Trenul care circula pe ruta Craiova- Bucureşti avea în compunere trei vagoane, iar locomotiva acestuia a luat foc, marţi după-amiază, în zona viaductului Cârcea, în judeţul Dolj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, la faţa locului intervin pompierii de la Detaşamentul 2 Craiova, cu o autospecială.
 
În urma incidentului, cei 50 de pasageri aflaţi în trenul Craiova-Bucureşti nu au fost răniţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri