Video Imagini din hotelul cuprins de incendiu în Băile Felix. Sute de turiști, majoritatea pensionari, au ieșit pe scara de urgență

Data actualizării: Data publicării:
imagini din hotelul cuprins de flacari
Imagini din hotelul cuprins de incendiu în Băile Felix. FOTO: Captură Digi24

Camerele de la etajul doi al unui hotel din Băile Felix au fost cuprinse de flăcări joi dimineață, iar oamenii au ieșit pe scările de urgență din afara clădirii. 500 de persoane erau cazate în hotelul de două stele, frecventat de pensionari veniți cu bilet de tratament.

ACTUALIZARE 11.00 Au apărut primele imagini din interiorul hotelului afectat de incendiu.

Incendiul a fost semnalat la 112 in jurul orei 9.00.

Focul a izbucnit într-o cameră folosită pentru depozitare, nu era o cameră pentru cazarea turiștilor. Camera era închisă, angajații au încercat să spargă ușa, nu au reușit, așa că au început evacuarea turiștilor.

În hotel erau cazate peste 500 de persoane, majoritatea pensionari veniți cu bilet de tratament. Unii erau în bazine când a izbucnit focul, alții erau în camere.

Pompierii au lichidat incendiul.

14 persoane au fost afectate – șase s-au intoxicat cu fum, două au avut probleme cu tensiunea iar șase au suferit atacuri de panică. Două persoane au fost duse la spital.

În hotel nu mai poate fi servită masa, iar unele camere sunt afectate de fum, așa că majoritatea turiștilor spun că se vor întoarce acasă.

Știrea inițială:

Pompierii din Bihor intervin, joi, pentru stingerea unui incendiu violent care a cuprins două camere ale unui hotel din Băile Felix și apoi s-a extins, a informat ISU Bihor.

Sursa citată a precizat că sunt flăcări la două camere de la etajul 2 al hotelului.

Focul a izbucnit dimineața, când zeci de turiști erau în hotel. Unii erau în parcare și se pregăteau să plece.

Cân pompierii au ajuns la fața locului au văzut că mulți dintre turiști și angajați au ieșit singuri din hotel, ei au folosit scara de urgență. 

Pentru stingerea incendiului intervin echipajele de pompieri al Detaşamentelor 1 şi 2 şi ale Gărzii 1 Mai.

Încă nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri