Video Imagini cu mai mulți polițiști care trag violent de un bărbat, pe șoseaua Antiaeriană. Poliția explică ce s-a întâmplat

Data actualizării: Data publicării:
agresiune la protest
Imagini cu mai mulți polițiști care trag violent de un bărbat, pe șoseaua Antiaeriană. FOTO: Captură Digi24

Zeci de persoane au protestat pe Șoseaua Antiaeriană din București, traversând în mod repetat strada pe trecerea de pietoni. Manifestația s-a încheiat cu un scandal, după ce un bărbat a intrat în conflict cu polițiștii. În imaginile apărute în spațiul public se vede cum mai mulți polițiști trag de protestatar încercând să îl scoată din zonă.

Protestul a avut loc marți, de la ora 19.30.

Brigada Rutieră a dispus măsuri de restricționare a traficului rutier pe Șoseaua Antiaeriană, întrucât pe partea carosabilă, în zona intersecției sos. Antieriană - str. Cojocaru Elena și Vasile se aflau aproximativ 30 de persoane care, în semn de protest, traversau în mod repetat strada pe trecerea pentru pietoni.

Polițiștii au transmis un punct de vedere în care explică imaginile apărute în spațiul public: "În jurul orei 19.50, în timp ce polițiștii desfășurau activități pentru a permite circulația vehiculelor pe sos. Antiaeriană, din grupul care traversa strada în semn protest, un bărbat nu a respectat în repetate rânduri, semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri.

Având în vedere faptul că bărbatul în cauză a continuat să aibă o atitudine necooperantă, polițiștii l-au legitimat și i-au adus la cunoștință faptul că urmează să fie sancționat pentru nerespectarea indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier.

După ce a fost sancționat, bărbatul a continuat să aibă același comportament, context în care, polițiștii l-au condus din partea carosabilă la autospeciala de poliție.

Ulterior acestui moment, traficul rutier a fost reluat pe sos. Antiaeriană sub îndrumarea polițiștilor rutieri".

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri