Avocata premierului a venit la DNA pentru dosarul în care este cercetat Victor Ponta

Data publicării:
Victor Ponta la DNA -Mediafax Foto-Octav Ganea 1

 

 Foto: Mediafax

Avocata Loredana Radu a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 11.00 şi la intrare nu a făcut nicio declaraţie.

Loredana Radu a fost şi în 22 iunie la DNA, atunci prezentând procurorilor documente care să justifice faptul că Victor Ponta nu se poate prezenta pentru a fi audiat în dosarul în care este urmărit penal.

Premierul Victor Ponta intenţionează să participe, în 11 iulie, la deschiderea punctului de frontieră Nădlac (România)-Csanadpalota (Ungaria), dar prezenţa sa la eveniment este condiţionată de acordul medicilor care îl vor examina din nou săptămâna viitoare, au declarat miercuri, pentru Mediafax, surse oficiale.

SURSE: Victor Ponta se întoarce duminică în țară

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat că a discutat miercuri dimineaţă cu premierul Victor Ponta, care i-a spus că se simte din ce în ce mai bine şi că va reveni în curând în ţară.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri