Video Dănuţ Lupu s-a întors în țară și a fost luat de poliție direct de pe aeroport

Data actualizării: Data publicării:
danut lupu
Fostul fotbalist Dănuț Lupu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, a revenit în ţară duminică după-amiază, fiind preluat de poliţişti de la Aeroportul Otopeni pentru a fi dus la penitenciar. 

Dănuţ Lupu a fost preluat sub escorta poliţiei de pe Aeroportul Otopeni, unde era aşteptat și de jurnalişti. Fostul internațional nu a făcut declaraţii presei, precizează News.ro.

Fostul internaţional Dănuţ Lupu a fost condamnat, în apel, la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. El a fost dat în urmărire, figurând pe lista persoanelor urmărite pe site-ul Poliţiei Române.

„Bineînţeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau şi biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăşi pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declaraţie şi sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a declarat Dănuț Lupu, pentru Fanatik.

„Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează pe site.

În 16 februarie, Judecătoria Cornetu hotărâse condamnarea fostului jucător la 7 luni şi 10 zile de închisoare.

Lupu a contestat hotărârea, iar Curtea de Apel Bucureşti i-a respins apelul, decizia fiind definitivă.

Dănuţ Lupu nu se afla în ţară în momentul când s-a dat verdictul, el urmând a reveni în România duminică.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri