Gigi Becali a depus o cerere de eliberare din motive medicale

Data publicării:
GIGI BECALI-Mediafax Foto-Victor Ciupuliga

Avocatul a mai spus că a depus şi o solicitare ca instanţa să judece cererea de eliberare la o dată mai apropiată, dată fiind urgenţa situaţiei.

Bogdan Vlad a precizat că Gigi Becali are o afecţiune la nivelul regiunii cervicale a coloanei vertebrale, pe care a tratat-o constant timp de 30 de ani, dar nu a mai putut continua tratamentul în închisoare. Recent, problema s-ar fi agravat, clientul său acuzând dureri acute şi insuportabile.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, el fiind condamnat în 20 mai 2013 la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi mai primind ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării persoanelor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava, până pe 29 octombrie, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa.

Toate cererile i-au fost respinse

Becali a depus în timpul detenţiei cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o cerere de întrerupere a pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i respinse.

De asemenea, avocatul Daniel Ionaşcu a declarat, pe 14 septembrie, că a făcut o cerere de graţiere în numele lui Gigi Becali, care a fost depusă, probabil, de familia acestuia la Preşedinţie, după ce a fost semnată de mama acestuia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri