Minel Prina, fost primar al Slatinei condamnat în dosarul lui Darius Vâlcov, va fi adus în țară săptămâna viitoare (surse)

Data publicării:
Minel-Prina
Fostul primar al Slatinei Minel Prina a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în care a fost condamnat şi Darius Vâlcov. Foto: Poliția Română

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în care a fost condamnat şi Darius Vâlcov, urmează să fie adus în ţară săptămâna viitoare, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Conform surselor citate, Prina Minel Florin, de 50 de ani, domiciliat în Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, ar urma să fie adus în România în noaptea de 13 spre 14 decembrie.

Bărbatul are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Bucureşti, fiind condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare, pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă şi la săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor.

Minel Prina, fost primar al municipiului Slatina, a fost condamnat în dosarul de corupţie al lui Darius Vâlcov, care a fost adus în ţară din Italia în data de 14 august, anul acesta, în urma condamnării la şase ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri