Video Momentul intervenției în cazul dublei crime de la Onești. O femeie le-a strigat polițiștilor să-l lase în pace pe Gheorghe Moroșan

Data actualizării: Data publicării:
barbati in spatele geamurilor unui balcon inchis
Agresorul de la Onești a ieșit la un moment dat pe balcon împreună cu cei doi muncitori pe care îi luase ostatici Foto: captură video Digi24

Imagini noi în cazul Onești, care surprind momentul în care polițiștii au spart ușa apartamentului în care se baricadase bărbatul de 68 de ani acuzat de dublă crimă.

- Dă-i! Dă-i! Dă-i!

- Lăsați-l în pace!

- Taci din gură, tu!

Totodată, astăzi au apărut date noi din ancheta dublei crime de la Onești: bărbatul acuzat că a sechestrat și apoi a înjunghiat mortal doi electricieni a mers în apartamentul pe care l-a pierdut acum 12 ani cu intenția clară de a se răzbuna - a cumpărat pe drum dispozitivele folosite pentru a îi lega pe cei doi, a luat de acasă arma crimei, iar în haină polițiștii au găsit două spray-uri cu piper.

Procurorii din Bacău cer arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Moroșan, agresorul de la Onești. În 5 martie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au pus în mișcare acţiunea penală faţă de Gheorghe Moroșan pentru omor calificat și cer acum arestarea preventivă a lui.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri