Procurorul Ţuluş: Kovesi nu m-a iubit niciodată. În ultimul an, DNA a ajuns o caricatură

Data publicării:
170704_CSM_PROCURORI_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea tulus

Procurorul Doru Ţuluş a declarat, marţi, la ieşirea de la CSM, unde a fost audiat în cazul cererii de revocare formulate împotriva sa de către şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că aceasta nu l-a iubit niciodată, că "epurările din DNA se fac pe criterii subiective" şi că în ultimul an Direcţia Naţională Anticorupţie a ajuns o "caricatură".

Întrebat dacă el a făcut acele înregistrări de la şedinţa cu procurorul şef al DNA, Ţuluş a negat:Nu, categoric".

Procurorul Ţuluş a mai spus că Laura Coduţa Kovesi nu l-a iubit foarte tare niciodată, dar după apariţia acelor înregistrări în presă a început să epureze pe criterii exclusiv subiective".

"Atâta umilinţă n-am suportat, lucrez de 23 de ani în DNA", a mai spus Doru Ţuluş, susţinând că "de un an, DNA a ajuns o caricatură."

"Mie nu mi-a dat nimeni niciodată comandă, nici doamna Kovesi şi nimeni altcineva. O să fac o cerere la Parchet şi o să acţionăm în instanţă. (...) De un an de zile, fără să avem niciun fel de vina, nu noi 3, noi toţi, nici nu repet ce scandaluri se poartă. Am ajuns o caricatură, a afirmat Doru Ţuluş.

În ceea ce priveşte activitatea DNA, Ţuluş a spus: "Uitaţi-vă pe site, uitaţi-vă ce mai iese, ce se mai condamnă. Nu au mai fost dosare mari".

Atât el, cât şi procuroarea Mihaela Iogra au susţinut că în şedinţa CSM nu li s-a acceptat solicitarea privind stabilirea unui termen la care să aducă documentele privind acuzaţiile aduse.

FOTO> INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri