"Să citească legile". Mesajul purtătorului de cuvânt al PSD pentru protestatari

Data actualizării: Data publicării:
Adrian_Dobre_PSD

Dacă discutăm despre persoane, poate fi o discuţie, dar dacă discutăm despre legi care ar putea îndrepta unele abuzuri, e altă discuţie, a declarat marţi, la Digi24, purtătorul de cuvânt al PSD, întrebat fiind ce mesaj trimite partidul prin numirea lui Florin Iordache în fruntea comisiei speciale care se ocupă de toate modificările la legile justitiei.

La Digi24, Adrian Dobre a reluat şi teza privind lipsa de informare a celor care contestă legile justiţiei, promovată intens şi de alţi politicieni ai coaliţiei de guvernare: Cei care au ieşit în stradă în ianuarie şi cei care vor să iasă în stradă acum trebuie în primul rând să citească legile şi să ia parte la dezbateri, mai arată purtătorul de cuvânt al PSD.

Potrivit acestuia, prevederile dorite de PSD şi ALDE sunt ireproşabile. "Nu există motive de nemulţumire", susţine Adrian Dobre, care îi sfătuieşte pe cei care consideră contrariul să trimită memorii la Camera Deputaţilor şi, din nou, să citească proiectele.

Florin Iordache a demisionat din fruntea Ministerului Justiţiei la începutul lunii februarie, pe fondul protestelor masive de stradă, generate de adoptarea OUG 13 privind modificarea Codurilor penale. Ulterior, a fost numit vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, unde şeful său pe linie de partid, Liviu Dragnea, ocupă funcţia de preşedinte. Iar de ieri, comisia specială condusă de florin Iordache a primit undă verde din partea majorităţii parlamentare să coordoneze modificările la legile justiţiei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri