Suceveanul supranumit „mâncătorul de femei”, condamnat la 30 de ani după gratii. Și-a omorât o soție, iar alte 3 partenere au dispărut

Data actualizării: Data publicării:
barbat in tricou rosu arestat
Vasile Lavric, din Rădăuți, județul Suceava, supranumit „mâncătorul de femei” FOTO: Monitorul de Suceava

Vasile Lavric, din Rădăuți, județul Suceava, supranumit „mâncătorul de femei”, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie în varianta omorului calificat și profanare de cadavre sau morminte. Bărbatul a fost acuzat că și-a ucis ultima soție, însă este suspectat că are legătură și cu dispariția misterioasă a altor trei femei, surori, care i-au fost soții sau iubite.

Sentința pronunțată de Tribunalul Suceava nu este definitivă.

Potrivit Monitorul de Suceava, el a fost condamnat pentru că în 2020 și-a ucis soția, pe Aurica Lavric. „În urma cercetărilor efectuate a rezultat că inculpatul, în noaptea de 10/11 iunie 2020, și-ar fi luat soția de la domiciliul comun situat în municipiul Rădăuți, transportând-o într-un loc necunoscut, după care pe fondul geloziei ar fi agresat-o suprimându-i cu intenție viața și apoi i-ar fi ascuns cadavrul, care nu a mai fost găsit”, se spune într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Vasile Lavric a fost principalul suspect în dispariţiile misterioase ale surorilor Iordache: Iuliana Iordache (dispărută din 1995, când fata avea 16 ani), Nicoleta Lavric (fostă Iordache, dispărută în aprilie 2005, la 31 de ani) şi Ramona Iordache (18 ani la data dispariţiei; nu a mai fost văzută din iunie 2005). Bărbatul a fost căsătorit cu una din ele și a avut relații cu celelalte două. Este cunoscut faptul că în timp ce era căsătorit cu Nicoleta, Lavric i-a făcut un copil Ramonei, care era minoră. El a fost atunci trimis în judecată pentru act sexual cu un minor, însă a scăpat de condamnare.

În cazul surorilor Iordache, procurorii l-au putut pune sub acuzare doar pentru o tentativă de omor asupra celei care i-a fost soție cu acte, Nicoleta Iordache, după un incident violent petrecut în anul 2000. Nicoleta a dispărut fără urmă în aprilie 2005, iar după 2 luni a dispărut și sora ei, Ramona.

Potrivit sursei citate, alte două femei cu care Lavric a avut relații în tinerețe au murit și ele în mod suspect, una într-un accident rutier și una acasă, în pat, de infarct, la 21 de ani.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri