Surse: Ionel Arsene a fost plasat în arest la domiciliu în Italia

Data publicării:
Ionel Arsene
Ionel Arsene. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul președinte al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost plasat în arest la domiciliu de o instanță din Bari, conform surselor Digi24. Condamnat definitiv la 6 ani şi 8 luni de închisoare pentru trafic de influenţă, acesta se predase în Italia, potrivit surselor Digi24.

După ce Ionel Arsene s-a predat autorităților din orașul Bari, în sud-estul Italiei, acesta a fost plasat în arest la domiciliu, conform surselor Digi24.

Ionel Arsene a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Brașov la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare, sub acuzația de trafic de influență.

Fostul președinte al Consiliului Județean Neamț a fost acuzat că ar fi luat bani pentru a interveni, în 2013, la conducerea Agenției Naționale de Integritate pentru a îndeparta din funcție un rival politic. El nu a fost găsit de polițiști după condamnare și a fost dat în urmărire generală în toată Europa, el fiind plasat pe lista „Most Wanted” a Poliției Române.

Potrivit unor surse Digi24, Ionel Arsene ar fi plecat în Italia cu puțin timp înainte ca judecătorii să pronunțe decizia definitivă în dosarul judecat peste cinci ani.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri