VIDEO. Ambasadorul SUA, la Ministerul Justiției

Data actualizării: Data publicării:
hans klemm fb
Foto: Facebook

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, a ajuns, luni după-amiază, la sediul Ministerului Justiţiei. Vizita vine în contextul în care, de două săptămâni, ministrul justiţiei evaluează activitatea procurorului general, Augustin Lazăr, şi a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

ACTUALIZARE 17:00 La scurt timp după ce ambasadorul american a plecat de la Ministerul Justiției, și-a făcut apariția procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Detalii, aici

ACTUALIZARE 16:45 Ambasadorul Hans Klemm a stat aproape o oră la Ministerul Justiției. La plecare, a spus că a vorbit cu ministrul Toader despre teme generale, dat fiind că a fost o primă întâlnire, și i-a expus principiile pe care le urmărește Ambasada americană.


 

Tudorel Toader a anunţat, în această dimineaţă, că abia miercuri va face publice concluziile sale.

Hans Klemm și Tudorel Toader discută despre cooperarea bilaterală în domeniul justiției, inclusiv despre lupta anticorupție.  Departamentul de Stat e steun aprig susţinător al continuării luptei anticorupţie, iar ambasadorul american a felicitat, în mai multe rânduri, conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri