Klaus Iohannis: "Este o zi tristă pentru țara noastră, ne despărțim de doi dintre cei mai iubiți români"

Data actualizării: Data publicării:
klaus iohannis cu masca
Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe după vestea morții lui Ion Caramitru și Ivan Patzaichin. Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj de condoleanțe după moartea a doi dintre cei mai iubiți români, Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru

"Astăzi este o zi tristă pentru ţara noastră. Ne despărţim de doi dintre cei mai iubiţi români. Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru au luminat arenele sportive şi scenele pe care au urcat. Învingători şi strălucitori în sport şi teatru, Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru, prin dispariţia lor neaşteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolaţi doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea şi eforturile lor de a fi cei mai buni. Condoleanţe familiilor şi celor dragi pentru pierderea suferită!", a scris şeful statului pe Facebook.

Multiplul campion olimpic la canoe Ivan Patzaichin a decedat la vârsta de 71 de ani. Patzaichin a cucerit patru medalii de aur şi trei de argint la Jocurile Olimpice.

Actorul Ion Caramitru, director al Teatrului Naţional Bucureşti şi preşedinte al Uniunii Teatrale din România (UNITER) a murit duminică, la vârsta de 79 de ani, la Spitalul "Elias" din Capitală.

Citește și: Reacții după moartea legendarului campion Ivan Patzaichin: „Cel mai mare canoist de pe planetă al tuturor timpurilor”

Editor : Alexandra Andronie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri