Video Momentul în care două tramvaie se ciocnesc într-o stație din Timișoara. Femeia vatman și o pasageră au fost rănite

Data publicării:
accident tramvaie
Cele două tramvaie s-au ciocnit în stația Sudului. În urma impactului, două persone au avut nevoie de îngrijiri medicale. Sursa foto: captură video cameră de supraveghere

Două tramvaie s-au ciocnit, miercuri după-amiază, într-o stație din Timișoara. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate de primărie. În imagini se vede cum un tramvai așteaptă la semafor, iar din spate este lovit de o altă garnitură, condusă de o femeie. În urma impactului, femeia vatman și o pasageră de 17 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe Bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, în stația Sudului. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. 

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional! 

În imagini se poate observa cum primul tramvai așteaptă la semafor. Din spate vine o altă garnitură, care nu frânează la timp și intră în plin în vehiculul feroviar din fața lui.

"O femeie în vârstă de 57 de ani a condus un tramvai pe Bulevardul Liviu Rebreanu pe linia cu nr. 8, iar în stația Sudului ar fi intrat în coliziune cu un tramvai, condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani. În urma impactului au rezultat 2 victime, respectiv femeia în vârstă de 57 de ani și o minoră în vârstă de 17 ani, pasageră în tramvaiul condus de femeia în vârstă de 57 de ani", au transmis reprezentantii IPJ Timiș.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, informează polițiștii.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri