O locomotivă care tracta şapte cisterne cu butan a luat foc

Data actualizării: Data publicării:
locomotiva tren cfr

O locomotivă care tracta şapte cisterne cu butan a luat foc în mers, joi dimineaţă, în localitatea Topolovăţu Mare, din judeţul Timiş, existând pericol de explozie.

ACTUALIZARE. Incendiul  a fost stins de pompieri, iar pericolul de explozie a fost îndepărtat, vagoanele fiind decuplate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Banat”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” din judeţul Timiş, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că pentru stingerea incendiului pompierii au intervenit cu şase autospeciale, iar la faţa locului s-au aflat şi două echipaje de prim-ajutor. 

 

------------------------------------------------------------------------------

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” din judeţul Timiş, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că un incendiu a izbucnit la o locomotivă în localitatea Topolovăţu Mare, din judeţul Timiş.

"Din primele informaţii un incendiu a izbucnit la o locomotivă care trăgea şapte cisterne cu butan gaz. Acum se deplasează la locul  incidentului echipaje ale ISU. Se pare că a luat foc locomotiva şi nu se reuşea decuplarea cisternelor, existând pericolul de exploziei”, a declarat Elena Megherea.

La locul intervenţiei s-au deplasat şase autospeciale ale ISU Timiş şi două echipaje SMURD, precum şi patru ofiţeri, inclusiv inspectorul şef al ISU ”Banat”, Lucian Mihoc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri