O mamă de 26 de ani din Satu Mare s-a sinucis. Femeia se întorsese recent în țară și ar fi intrat în depresie

Data actualizării: Data publicării:
femeie trista poza alb negru
Femeia ar fi suferit o depresie în urma reîntoarcerii în România, spun apropiații. Credit foto: Guliver/Getty Images

Tragedie într-o familie din Satu Mare. O femeie de 26 de ani, mamă a unei fetițe de 4 ani, s-a sinucis, marți seara, într-o lemnărie. Tânăra era căsătorită și, până de curând, ar fi locuit în diaspora. În urma reîntoarcerii în țară, femeia ar fi intrat în depresie, scrie Presa SM. De altfel, ar fi și prima ipoteză luată acum în calcul de anchetatori.

Tragedia a avut loc în orașul Ardud, județul Satu Mare. Femeia de 26 de ani era căsătorită și avea o fetiță care împlinise recent 4 ani.

Marți seară, tânăra a fost găsită fără suflare într-o lemnărie, în apropierea unor blocuri din oraș. Echipajul medical, chemat de urgență prin 112, nu a mai putut face nimic pentru victimă, decât să constate decesul.

Apropiații spun că femeia ar fi suferit de depresie. După mai mulți ani în care a trăit peste hotare, în toamnă s-a întors cu familia în România. Și anchetatorii cred că tânăra și-a pus capăt zilelor pe fondul depresiei suferite odată cu revenirea în țară, scrie sursa citată.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost depus la morga Spitalului Județean Satu Mare pentru autopsie. În paralel, polițiștii au deschis o anchetă. Pentru că pe trupul tinerei nu au fost găsite urme de violență, singura ipoteză luată în calcul este sinuciderea.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri