Video O mașină a luat foc în mers, în Arad. Șoferul a oprit la timp și a ieșit din autoturism

Data publicării:
captura masina arad
O mașină a luat foc în mers, în Arad. Foto: Captură video AradTraffic

O mașină a luat foc luni dimineața în timp ce se deplasa pe Calea Bodrogului din municipiul Arad. Flăcările au cuprins capota mașinii care era în mers. Șoferul a oprit la timp și a coborât din autoturism.

 

Pompierii au reușit să stingă flăcările, însă aproape jumătate de mașină a ars. Din primele informații, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU Arad) informează că pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la un autoturism care se afla în mers, pe Calea Bodrogului din municipiul Arad, potrivit presei locale

„La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul compartimentului motor. Intervenția promptă a pompierilor arădeni a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, șoferul reușind să se autoevacueze din autoturism în condiții de siguranță. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, a transmis ISU Arad. 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri