Parchetul Militar preia cazul militarului francez găsit mort în camera de hotel. Avea rezervare făcută până pe 3 ianuarie

Data publicării:
ancheta politie
Foto: Captură video Digi24

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat ancheta în cazul militarului francez găsit mort duminică într-o cameră de hotel din Nordul Capitalei. Cercetarea la faţa locului este efectuată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unui procuror militar. Militarul făcea parte din batalionul francez care se află zilele acestea la Cincu.

Militarul francez a fost găsit în cursul dimineții de duminică de o cameristă a hotelului unde acesta era cazat. Bărbatul a fost găsit înjunghiat în zona. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Militarul, din cadrul forțelor armate franceze, făcea parte din batalionul dislocat la baza militară de la Cincu, parte a Grupului de Luptă al NATO din România.

Militarul avea 41 de ani și s-ar fi cazat în hotel în data de 3 noimebrie împreună cu alți doi camarazi. Camerele erau rezervate până pe data de 3 ianuarie 2023.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri