Foto Patru bărbați, implicați în lovirea a doi polițiști, au fost arestați preventiv. La percheziții s-au găsit numeroase arme albe

Data actualizării: Data publicării:
Mascați la percheziții
Acuzaţiile în acest dosar sunt de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în declaraţii, iar persoanele cercetate ar fi obţinut astfel venituri de aproximativ 6.000.000 de euro. Foto: Arhivă Digi 24

Un polițist a fost lovit cu o bâtă în cap, iar o polițistă a fost atacată de un minor în timp ce se aflau în misiuni de aplanare a unor conflicte izbucnite între două grupuri, în Buhuși și Onești. Incidentele, în care cei doi polițiști au fost agresați au avut loc la câteva zile distanță. Vineri, în urma a zece percheziții, au fost reținute mai multe persoane, patru dintre ele fiind arestate preventiv, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

"Din cele 6 persoane reţinute ieri, faţă de 4 a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, iar 2 au fost plasate sub control judiciar", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Foto: IPJ Bacău

Poliţiştii au efectuat, vineri, 10 percheziţii domiciliare la mai multe persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de ultraj, lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice, în urma cărora 5 persoane au fost reţinute.

Totodată, un bărbat în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj, a fost reţinut de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi şi arestat preventiv.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit mai multe bâte și topoare.

Foto: IPJ Bacău

Pe 17 ianuarie, între două grupuri de persoane din oraşul Buhuşi a izbucnit un conflict, fiind necesară intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor.

Unul dintre poliţişti a fost lovit cu o bâtă în cap, în timpul intervenţiei.

În urmă cu o săptămână, o altă poliţistă a fost lovită de un minor, în timp ce participa la o misiune de aplanare a unui conflict din municipiul Oneşti.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri