Cine este bărbatul suspectat că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul lângă A1. În casa lui au fost găsite urme de sânge

Data actualizării: Data publicării:
Cadavrul femeii a fost găsit pe un câmp, în apropiere de A1, într-un sac de plastic.
Cadavrul femeii a fost găsit pe un câmp, în apropiere de A1, într-un sac de plastic. Foto: Digi24

Detalii exclusive de la perchezițiile din casa omului de afaceri turc bănuit că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul pe un câmp din apropiere de autostrada A1. Surse din rândul anchetatorilor spun că au fost găsite urme de sânge și alte probe importante în casa bărbatului, care este în prezent percheziționată de polițiști.

Anchetatorii spun că în locuință au fost găsite probe care să-l incrimineze pe cetățeanul turc. Este vorba în primul rând despre pete de sânge pe care criminaliștii le-ar fi descoperit la puțin timp după ce au intrat în casă.

Au fost luate probe ADN, care vor ajunge la Institutul de Medicină Legală care vor fi comparate cu probele ADN de la locul în care a fost abandonat cadavrul tinerei.

Victima este o femeie care a fost dată dispărută în urmă cu o lună.

După ce se vor încheia perchezițiile, suspectul va fi dus în Dâmbovița pentru a fi audiat.

Polițiștii cred că acesta a ucis-o pe femeie în urmă cu o lună în locuința din Sectorul 5 al Capitalei, apoi i-a abandonat cadavrul în apropierea Autostrăzii București-Pitești.

Bărbatul a negat în fața anchetatorilor că a comis crima.

Un vecin spune că a văzut-o de câteva ori pe femeie la locuința suspectului.

Nu dădea niciun semn că era agresiv, era foarte calm, de aia mă și susprinde că e în situația în care e acum. Pe ea am văzut-o de vreo două ori, cobora din mașină, nu erau apropiați fizic”, a spus acesta.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri