Patru tineri care colindau printre blocuri în Piatra Neamț au fost amendați de polițiști. Unul dintre ei este recidivist

Data publicării:
barbat suna la 112
Deranjați de gălăgie, locatarii au sunat la 112 să-i reclame pe colindătorii de ocazie. Credit foto: Guliver/Getty Images

Patru tineri din Bacău au fost amendați de polițiștii locali din Piatra Neamț, după ce au mers să "colinde" printre blocuri, cu o boxă portabilă. Locatarii au fost cei care i-au reclamat la poliție pe motiv de tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie Agerpres. Unul dintre cei 4 e recidivist, spun oamenii legii.

Cei 4 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, sunt dintr-o comună din Bacău. Au vrut să facă niște bani, așa că au mers cu colinda la oraș, în Piatra Neamț. Au luat și o boxă cu ei și s-au plimbat prin cartiere.

Nu toți locatarii au fost încântați de inițiativa lor, așa că unii au sunat la poliție să îi reclame pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii locali ajunși la intervenție i-au legitimat pe cei 4 tineri. Așa au aflat că unul dintre ei e recidivist și a făcut, în trecut, închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

"Recomandăm cetăţenilor să fie atenţi la colindătorii de ocazie şi să-şi ia toate măsurile de precauţie în această perioadă, astfel încât să nu fie victimele unor incidente neplăcute", au transmis reprezentanții Poliţiei Locale Piatra Neamţ.

Cei patru tineri din Bacău au fost sancţionaţi cu amenzi între 200 şi 500 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri