D. Cioloş, primul interviu acordat de un premier unui vlogger

Data actualizării: Data publicării:
ciolos interviu vlogger

Chiar şi neparticiparea la vot e o alegere cu consecinţe, întrucât minoritatea decide pentru majoritate, a declarat Dacian Cioloş într-un interviu acordat vloggerului Mikey Haş.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

"Un interviu altfel: cu Mikey H, pentru internauți, dar și pentru pământeni, la DoZa de Haș. O premieră și pentru mine...dar și pentru ei", a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Întrebat care ar fi motivul pentru care tinerii de 20 de ani să vină la vot, Dacian Cioloş a explicat că prezenţa nu trebuie să aibă neapărat legătură cu interesul pentru politică, ci cu modul în care doresc să arate ţara.

„Dacă vrem să arate ţara într-un anumit fel trebuie să ieşim la vot. Chiar şi neparticiparea la vot e o alegere cu consecinţe. Absenţa la vot are ca şi consecinţă faptul că o minoritate foarte redusă decide.

Parlamentul oricum se alege, ţara trebuie condusă. Nu e totuna să fie ales de 2 milioane sau de 10 milioane de oameni.

Faptul că unul participă la vot şi alţii 7 nu, acela 1 va decide şi pentru ceilalţi 7. Şi atunci în cei patru ani, când te supără ceva vei ajunge să te gândeţti că ai avut un moment când ai fi putut influenţa decizia.

Noi toţi funcţionăm în grup. Oricum vremea trece chiar dacă nu faci nimic”, a declarat Dacian Cioloş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri