Ghinea despre Ponta şi Dragnea: Au tupeu de corijent

Data actualizării: Data publicării:
cristian ghinea

Fostul ministru Cristian Ghinea, candidat USR la alegerile parlamentare, scrie pe Facebook că aceia care acuză membrii Uniunii, dar şi pe Dacian Cioloş, că nu sunt români şi că sunt "străini" sunt de fapt "băieţi de Primăverii cu os de nomenclaturist", care au "tupeu de borfaş", el ironizându-i pe Liviu Dragnea şi pe Victor Ponta, care cred că universităţile străine absolvite de ei sunt "nume de gumă de mestecat".

cristian ghinea

"Am studiat la Londra, la cea mai bună universitate de ştiinţe sociale din Europa (London School of Economics -n.r.). Ei şi-au luat doctorate prin plagiat. M-am născut în Sălăjean, am copilărit în Conţeşti de Dâmboviţa. Am trăit pe pielea mea sărăcirea anilor 90. Ei ne apărau atunci ţărişoara de investitori străini. Sunt băieţi de Primăverii cu os de nomenclaturist", scrie fostul ministru al Fondurilor Europene, candidat din partea USR la parlamentare.

Ghinea mai scrie că a fost la sapă, a cules fasole în iulie printre porumb şi că abia după asta înţelegi ce înseamnă munca în soare.

”Ei s-au lansat în afaceri cu bani de la tăticu'. Acum ne spun că nu suntem români, că suntem străini. Tupeu de nomenclaturist. Tupeu de borfaş. Tupeu de corijent care te strigă «tocilar». Suntem mândri pentru ceea ce suntem, că am fost la sapă, că am studiat la universităţi despre care Ponta şi Dragnea cred că sunt nume de gumă de mestecat. Şi că ne-am întors. Pentru părinţii şi copiii noştri. Iubim România, nu o furăm", afirmă Ghinea, răspunzând astfel celor care îi acuză pe membrii USR că sunt ”străini”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri