Ponta: Interviul lui Cioloș la A3 anunță o răsturnare de situație

Data actualizării: Data publicării:
ponta

Victor Ponta a postat pe Facebook opinia sa despre un posibil scenariu al alegerilor de duminică. Spre deosebire de liderii PSD, fostul premier crede că este posibilă o răsturnare de situație. Ponta consideră că interviul lui Mihai Gâdea cu Dacian Cioloș a fost regizat după modelul „întâlnirea lui Geoană cu Vântu”, fiind „ultimul «glonț» al Sistemului” care pregătește un rezultat ce va contrazice sondajele de opinie.

ponta

Redăm mai jos întregul text postat de Victor Ponta pe contul său de Facebook, mesaj din care reiese că prezența lui Cioloș la Antena 3 a fost o strategie bună care i-a adus acestuia mari avantaje:

„Se pare ca Dl Ciolos chiar a fost ieri intr-o "mocirla" / si dupa acel moment s-a dus seara la emisiune la Antena 3?!

Ps - Opinia mea ? Totul a fost o strategie extrem de bine pusa la punct din seria "intalnirea lui Geoana cu Vantu" si "nu sunt lasati romanii din Diaspora sa voteze" - acelasi autor si acelasi beneficiar.

Victimizarea lui Ciolos la Antena 3 este ultimul "glont" al Sistemului / acest "cadou" primit cu 5 zile inainte de Alegeri trebuie sa schimbe iar vointa publica prin activarea celor care sunt "Contra" / sau sa dea o explicatie fraudei de la numarare si rezultattului care va contrazice sondajele de opinie / daca le reuseste din nou manipularea atunci ne meritam toti soarta!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri