Exclusiv Boloș: Fiind preot misionar, trebuie să respect regulile canonice ale bisericii, nu pot să mă înscriu în PNL. Dar simpatizez doctrina

Data actualizării: Data publicării:
bolos in studioul digi24
Marcel Boloș, ministrul de Finanțe.

Marcel Boloș a spus vineri seara, în exclusivitate la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss de la Digi24, că dacă i se vor aprecia performanțele de ministru, nu va refuza să facă parte dintr-un următor guvern. De asemenea, el a subliniat că nu se poate înscrie în PNL, pentru că este preot misionar și trebuie să respecte regulile canonice ale bisericii.

Alexandru Rotaru, jurnalist Digi24.ro: Ce face Marcel Boloș în 20024?

Marcel Boloș, ministru de Finanțe: Am spus de nenumărate ori, că dacă se va considera că am fost un ministru performant, și se va aprecia că trebuie să fiu parte și din următorul guvern, nu voi spune nu.

Alexandru Rotaru: Vă doriți să vă înscrieți în partid?

Marcel Boloș: Am crezut că problema aceasta este lămurită. Fiind preot misionar, eu trebuie să respect regulile canonice ale bisericii, și am spus că nu pot să fac acest lucru, dar simpatizez PNL, doctrina partidului. PNL m-a propus, m-a susținut, nu vreau să-l fac de rușine. Îi datorez susținerea, chiar dacă nu întotdeauna nu avem o bună înțelegere a lucrurilor, dar reușim să depășim momentele și să fie bine la final.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri