C. T. Popescu, despre moțiune: „Două probe de demagogie, făcute în cel mai pur stil de șulfă bătrână”

Data publicării:
collage-3

În opinia jurnalistului Cristian Tudor Popescu, moțiunea de cenzură votată astăzi în Parlament „a fost serioasă, pentru că ne-a oferit o probă de ce înseamnă tânărul politician în România de astăzi. Tânărul! Pentru că am văzut doi politicieni tineri, nu?”.

Domnul Ponta, doamna Gorghiu au fost și sunt încă viitorul de aur al patriei. Politicienii de mâine erau ieri. Ce am văzut la cei doi aș numi-o probă de slalom paralel, din schi. Ambii au evitat bețele, adică lucrurile despre care trebuiau să vorbească. Au fost două probe de demagogie, făcute în cel mai pur stil de șulfă bătrână, de către acești doi politicieni tineri. Domnul Ponta nu s-a referit niciun moment la problema României în raport cu calitatea de trimis în judecată a premierului ei. Asta era chestiunea în discuție, o chestiune morală, nu o chestiune de legalitate, pentru că legal Ponta poate rămâne în funcție, după cum a și făcut-o. Asupra acestei chestiuni morale domnul Ponta n-a spus niciun cuvințel”, a subliniat jurnalistul.

La rândul ei, doamna Gorghiu nu a răspuns singurei observații corecte făcute de Ponta și anume că dânsa și ai săi, PNL + PDL, nu sunt în măsură să ridice în Parlament o moțiune de cenzură pe o temă morală. Există o grămadă de inși în această formațiune care ar trebui să lase capul în pământ când vine vorba de chestiuni morale”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Despre asta era vorba, slalom paralel, ca să nu-i spun mâncat de talaș de către ambii”, a conchis el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri