C. T. Popescu: Pe M. Tudose îl cred capabil de multe lucruri abile, febrile şi servile faţă de Dragnea

Data publicării:
cristian tudor popescu captura 3

Preşedintele Klaus Iohannis a luat o decizie corectă, chibzuită, previzibilă, a spus la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Potrivit acestuia, nu avea niciun rost ca Iohannis să îl respingă pe Tudose.

„E o hotărâre chibzuită, previzibilă. Spuneam acum câteva zile că Iohannis vine din Europa şi SUA cu o imagine foarte sus şi că trebuie să continue în ţară ca stingător al crizei, ca pacificator şi nu ca prelungitor al ei, ceea ce Iohannis a şi făcut. Nu avea niciun rost să-l respingă pe Tudose, indiferent cât de minunat e Tudose, pentru că asta însemnă doar o prelungire a situaţiei de incertitudine, a crizei, a consecinţelor economice, fără a exista o altă perspectivă, pentru că, aşa cum a spus şi preşedintele, Opoziţia nu are nicio formulă de premier, iar ca să propună tehnocrat nu avea niciun sens

E o hotărâre corectă a lui Iohannis. Urmează să vedem cum va guverna PSD cu Tudose. Despre Tudose nu ştiu mare lucru, dar cred că a fost ales pe baza faptului că a avut tăria, a fost un bărbat adevărat, ştiţi că e un proverb românesc "am ambâţ de bărbat ca să nu ies de sub pat". Acest om a avut ambiţia să-şi retragă demisia după ce şi-a depus-o şi de aceea îl cred capabil de multe lucruri abile, febrile, mobile, subtile, docile şi servile faţă de Dragnea. La urma urmei, să lăsăm PSD să guverneze. Poate va face ceva mai mult decât a făcut până acum.”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri