C. T. Popescu: Tobă a demisionat pentru că l-a forţat Cioloş

Data actualizării: Data publicării:
Cristian Tudor Popescu captura

Petre Tobă a demisionat de la conducerea MAI pentru că a fost forţat de premierul dacian Cioloş, a afirmat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Vă daţi seama ce mecanisme de selecţie şi de numire funcţionează în această ţară” Petre Tobă şi-a dat demisia acum cu acest text eroic datorită sau din cauza poziţiei premierului Cioloş. Dacă ar fi fost premier domnul Ponta, nici gând n-avea Tobă să-şi dea demisia susţinându-şi cu tărie nevinovăţia, însă premierul Cioloş a procedat extrem de corect punându-l de la început î0n faţa alternativei: dacă nu-şi dă demisia atunci va fi demis. De aceea a demisionat Petre Tobă.

E corect ce a făcut domnul Cioloş, pentru că situaţia unui demnitar ministru mai ales a celui de interne în raport cu un cetăţean obişnuit nu poate fi aceeaşi în faţa legii. Teoretic e, dar moral nu e acelaşi lucru pentru că nu se poate ca un ministru de interne să ajungă să fie acuzat, implicat, dacă ajunge să aibă vreo tangenţă şi domnul acesta a avut tangenţă cu achiziţiile acelea grotesc comice de la marele serviciu secret al MAI.

Domnul acesta şi-a dat demisia pentru că l-a forţat fiind foarte corect şi riguros premierul Cioloş”,a comentat această situaţie jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri