Ce spune Victor Ponta despre comportamentul lui Mirel Palada, fostul său purtător de cuvânt

Data publicării:
victor ponta

Fostul premier Victor Ponta, care l-a avut pentru un timp purtător de cuvânt pe Mirel Palada, spune că nu există nicio scuză pentru a-ți rezolva o problemă cu pumnii, oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic. 

Sociologul Mirel Palada a fost protagonist, miercuri seara, al unei scene violente petrecute într-un studio de televiziune, când, în pauza de publicitate, l-a atacat cu pumnii și l-a lovit cu piciorul pe colegul de platou, senatorul USR Mihai Goțiu. 

Îmi pare rău de Mirel Palada ( nu mă dezic acum de el ca om sau coleg într-o perioada dificilă), dar cred că eu pot să îi spun adevărul neplăcut - a făcut o mare prostie şi va plăti scump pentru asta”, a comentat Victor Ponta pe Facebook.  „Aşa cum îl cunosc, cred că acum realizează cel mai bine acest lucru şi îl regretă - dar suntem toţi responsabili pentru deciziile noastre greşite”, adaugă fostul premier.

Mirel Palada a fost nevoit să demisioneze din postul de purtător de cuvânt al Guvernului în urma unei declarații controversate făcute pe Facebook, în care își arăta, de asemenea, plăcerea pentru violență. Citiți despre aceasta aici:  ANALIZĂ. Palada, agresor recidivist: "Ce plăcere să-l execut electric!"

În opinia lui Victor Ponta, mai este un motiv pentru care Mirel Palada „ar trebui să își dea singur un pumn”:  scandalul provocat de confruntarea lui cu Goţiu este un dar căzut din cer pentru toţi cei care vor să îngroape acum povestea, de o mie de ori mai sordidă şi mai periculoasă pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului "Portocală" Negulescu şi cu primele dovezi scrise şi certe privind dosare penale mai falsificate şi mai abuzive decât în anii '50!

Fostul premier se întreabă dacă nu s-ar putea face o anchetă parlamentară și în cazul procurorului Negulescu (cel care i-a deschis dosar penal la DNA Ploiești): Şi oare de ce în acest caz care priveşte grave abuzuri la adresa chiar a unor parlamentari nu putem să facem o Comisie Parlamentară de Anchetă - oare pt că am află lucruri concrete şi nu am mai putea face doar "balet de lupta Anti - Sistem"?

Postarea lui Victor Ponta se încheie cu un post-scriptum: „Și aşa am ajuns în România, ca Băsescu bătăuşul de copii să îi dea lecţii lui Palada!!! Băsescu ???”

Fostul președinte Traian Băsescu comentase miercuri seara, pe Facebook, incidentul din studioul B1: „Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv. Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale. Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă”, a scris fostul președinte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri