Ciolacu îi avertizează pe membrii PSD că există toleranță zero la corupție: Puneţi poza familiei pe birou, înainte să semnați

Data actualizării: Data publicării:
ID233342_INQUAM_Photos_Cornel_Putan
Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis social-democraților că există toleranță zero la corupție și le-a cerut tuturor membrilor de partid să se gândească la familii înainte de a semna ceva. Declarația a fost făcută vineri seară, cu ocazia unei vizite la Vâlcea.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri seară, că există toleranță zero la corupție și le-a cerut membrilor formațiunii pe care o conduce să fie atenți când semnează ceva și să se gândească la familii.

Șeful PSD le-a cerut să aibă pe birou poze cu familia și să se gândească la copii și nepoți. 

”Puneţi poza familiei pe birou, pune-ţi poza cu familia ta, cu copiii tăi, cu nepoţii. Puneţi-vă pozele cu familiile pe birou şi înainte să semnaţi, uitaţi-vă la poza familiei dvs. E normal să fie aşa. Dacă vine un şef să vă ceară ceva, să semnaţi anumite documente. Uitaţi-vă la familie, la poza cu familia dvs. şi nu semnaţi. Suntem în anul 2023. Trebuie o transparenţă mai mare în administraţia publică centrală şi locală”, a spus șeful social-democraților, adăugând că ”este toleranţă zero la corupţie”.

Ciolacu, despre mandatul de premier

Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, la Râmnicu Vâlcea, că cele trei luni de mandat nu au fost uşoare, dar nici nu-l ţine nimeni în funcţie și şi-a asumat acest lucru.

El a precizat că, dacă va simţi vreodată că face rău PSD, nu se va crampona de nicio funcţie. 

”Nu pot să spun că cele trei luni de mandat au fost unele uşoare sau simple. Dar vă spun şi alt adevăr. Nici nu mă sileşte nimeni ca să stau în această funcţie. Nu m-a împins nimeni ca să ocup această funcţie. Mi-am asumat această funcţie şi atunci eu nu pot să vin în faţa dvs. şi să vă mint. Eu vin şi încerc să spun adevărul cu adevărat. În seara asta sunt în faţa dvs. în primul şi în primul rând în calitatea de preşedinte al Partidului Social Democrat şi politic. Vă mulţumesc că în continuare suntem o echipă”, le-a transmis Ciolacu colegilor din Vâlcea.

El a anunţat că va renunţa la orice funcţie dacă va simţi că face rău.

”Să nu credeţi vreo clipă că eu, Marcel Ciolacu, dacă voi simţi că fac un rău acestui partid, voi încerca să mă ţin cu mâinile de bară sau de scaun. Exclus acest lucru. Partidul Social Democrat are în interiorul lui oameni cel puţin la fel de capabil ca şi mine”, a mai declarat Ciolacu.

”Presupun că nu aşteptaţi acest lucru -  să dau explicaţii la anumite măgării sau la lucruri care nu sunt adevărate. N-am să dau explicaţii niciodată, că e o vorbă clară, câinii latră, caravana trece, noi ne vedem de ce avem noi de făcut şi cât timp o fac cu mândrie şi cât timp ştiu că fac lucruri bune şi eu mă pot duce acasă şi mă pot uita în oglindă şi pot vorbi cu fiul meu şi cu familia mea cu mândrie. N-am nicio reţinere. Poate să mă atace în continuare, să fie sănătoşi”, a adăugat Ciolacu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : C.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri