Dan Șova: „Știți de când îmi doresc șansa unei confruntări cu domnul Traian Băsescu?”

Data publicării:
sova

Dan Șova, actualul ministru al Transporturilor, consideră că Partidul Mișcarea Populară este revenirea „în politica partinică” a lui Traian Băsescu, după cele două mandate de președinte al României.

Domnia sa își pregătește terenul pentru revenirea în arenă. Face câteva mișcări calculate, retragerea din candidatură a doamnei Elena Băsescu face parte din această strategie. Ca om, nu ca om politic, poate că aș fi fost mai fericit fără acea conferință de presă, care a fost puțin ridicolă în legătură cu remarcile la listele celorlalte partide”, a spus Dan Șova, în emisiunea Imparțial de la Digi24.

Creșterea Partidului Mișcarea Populară se bazează exclusiv pe două chestiuni subiective. În primul rând, trecerea de electoral de la PD la PMP. Al doilea element de creștere este calitatea nemeritată și imorală de președinte pe care o are, dar care îi permite domnul Traian Băsescu, periodic, uneori chiar zilnic, să iasă și să cheme toată presa. Mă îndoiesc că liderul unui partid de 8-9% ar putea crea atâtea Breaking News-uri. Atâta timp cât ești președintele României și în același timp te girezi și în guru al acestui partid transferi o parte din influența pe care o ai de șef al statului”, a mai spus fostul ministru al marilor proiecte.

Totodată, el este convins că Traian Băsescu se va întoarce în politică și că face tot posibilul pentru „eliminarea tuturor liderilor ai opoziției”, pentru a se putea întoarce în postura de lider al opoziției „în politica partinică”.

Știți de când îmi doresc șansa unei confruntări cu domnul Traian Băsescu? Pentru că acum, domnia sa, fiind președinte al României, nu vrea să se confrunte cu noi, ceilalți mai mici. Dar, când o să vină în linie cu noi mai mici, va trebui să se confrunte. Eu vă mărturisesc că de foarte mult timp îmi doresc o confruntare cu domnia sa și poate că revenirea în politică îmi va îndeplini acest vis”, a continuat Șova.

Dacă va avea amabilitatea să accepte o confruntare, cu drag, oricând”, a subliniat el.

Dan Șova a menționat că „ușor nu va fi” cu Traian Băsescu în opoziției, dar este „ușor de combătut”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri