Daniel Barbu consideră inutilă platforma România Liberală, lansată de Andrei Chiliman

Data publicării:
daniel barbu

„Eu nu o văd nici ca o amenințare, nici ca o completare. O văd ca pe ceva inutil. România liberală există, se numește Partidul Național Liberal, e foarte bine sănătoasă, participă la guvernare paritar, are candidatul comun a două mari partide, PNL și PSD și al Partidului Conservator, la președinția României. România liberală e foarte bine. Nu știu de ce ar face cineva o fundație, mi se pare o pierdere de timp. Mi se pare că, aparent, n-au alte preocupări, încearcă să-ți omoare timpul cu ceva”, a declarat Daniel Barbu.

Acesta a mai spus că nu înțelege ce urmărește primarul sectorului 1, care are „o agendă proprie”.

„Dacă e vorba de un om care e intrat în partid alaltăieri, care n-are o mare relevanță, care a mai fost la șapte partide înainte nu-ți pasă, nu dai nicio importanță. Evident, Crin Antonescu e necăjit cu titlu personal. E dureros, fiind vorba de un liberal vechi. Dacă ar fi un liberal fără miză, de ocazie, cum a fost Ungureanu (n.red. - Mihai Răzvan Ungureanu), nimeni nu se supără pe el că a trecut și el un an prin PNL.

Când e vorba de Chiliman, care e acolo din ianuarie 90, nu înțelegi ce se întâmplă cu niște oameni, la o anumită vârstă”, a completat Daniel Barbu.

Primarul liberal Andrei Chiliman caută membri din PNL şI PDL care să adere la platforma pe care a lansat-o luni, numită România Liberală. Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ironic că nu este interesat de proiectul pe care Andrei Chiliman îl va lansa astăzi și i-a amenințat cu excluderea pe membrii PNL care aderă la mișcare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri