FOTO & VIDEO. De ce a mers Klaus Iohannis în Piața Universității

Data actualizării: Data publicării:
170122_PROTEST_GRATIERE_IOHANNIS05_INQUAM_Octav_Ganea

Președintele Klaus Iohannis a mers astăzi în Piața Universității, unde circa 15.000 de persoane s-au adunat pentru a protesta față de proiectul grațierii și față de modificarea Codului Penal.

170122_PROTEST_GRATIERE_IOHANNIS08_INQUAM_Octav_Ganea
170122_PROTEST_GRATIERE_IOHANNIS08_INQUAM_Octav_Ganea

Fotografii: Inquam Photos / Octav Ganea, Florin Albei

Am venit în Piața Universității ca și miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gașcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislația din România, vrea să slăbească statul de drept. Așa ceva nu se poate admite”, a spus Klaus Iohannis.

„Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi”, a adăugat Klaus Iohannis.

Preşedintele a fost aplaudat, iar participanții la marș au scandat „Avem preşedinte”, „Iohannis e cu noi” și „România cere - fără graţiere”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Ce urmărește Dragnea? Președinte. Anul acesta!

Ce va face Liviu Dragnea mai departe

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri