Dragnea: Nu-l voi sancţiona niciodată pe Pleșoianu

Data actualizării: Data publicării:
170705_DNA_PROTEST_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liviu Pleșoianu are multe iniţiative şi îşi susţine cu tărie părerile, motiv pentru care nu l-a pedepsit nici când l-a certat pe el şi nici nu îl va sancţiona niciodată, a declarat Liviu Dragnea, miercuri, potrivit News.ro. Astăzi, deputatul PSD a protestat în faţa sediului DNA.

170705_DNA_PROTEST_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Întrebat dacă Liviu Pleşoianu riscă vreo sancţiunea, în condiţiile în care protestează în faţa sediului DNA, preşedintele PSD a răspuns negativ.

„Liviu Pleşoianu este un parlamentar cu foarte multe iniţiative, un om care crede cu tărie în anumite lucruri, este un coleg care m-a criticat şi pe mine de foarte multe ori, fără să se ascundă, şi nu l-am sancţionat şi nici nu îl voi sancţiona niciodată, pentru că este un om care, chiar dacă greşeşte sau chiar dacă noi avem un alt punct de vedere şi el greşeşte, faptul că îşi susţine cu tărie nişte păreri, nu cred că trebuie să fie pedepsit”, a răspuns liderul PSD.

Liviu Dragnea a subliniat faptul că nu l-a pedepsit pe Pleşoianu nici atunci când „l-a certat rău”.

„Deci dacă nu l-am pedepsit sau nu am cerut să primească vreo sancţiune când m-a certat pe mine rău, cum să chem partidul să spun că Liviu îşi exprimă o nemulţumire?”, a conchis preşedintele Camerei Deputaţilor.

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu se află, miercuri dimineaţă, în faţa sediului DNA, însoţit de alte câteva persoane, protestând faţă de activitatea Laurei Codruţa Kovesi la conducerea instituţiei şi faţă de refuzul acesteia de a se prezenta la Comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009. Cu o zi în urmă, Pleşoianu a anunţat pe Facebook că se va afla „în spaţiul său privat” din faţa sediului DNA, pentru a-şi petrece timpul liber la „Templul Anticorupţie”, unde sălăşluieşte „divinitatea sa”, în condiţiile în care „nu se mai poate trăi aşa în această ţară”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri