Firea: PSD are patru – cinci propuneri de premier. Sunt şi femei

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea pmb

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, într-o emisiune televizată, că social-democraţii discută patru - cinci variante de premier, printre care membri de partid, dar şi oameni de stânga cu care a colaborat PSD, informează News.ro.

„Ne dorim să analizăm mai multe candidaturi de prim-ministru. Vrem un om care să fie onest, un profesionist. Să ştie să coordoneze echipe, să ştie să-şi impună respectul. Până la această oră, sunt patru - cinci propuneri de candidaţi, şi colegi din partid, şi oameni de stânga, care au colaborat cu noi. Pe listă sunt şi doamne”, a spus vicepreşedintele PSD.„Sunt convinsă că vom alege cu mult mai mult discernământ, de această dată. Următorul premier va trebui să recupereze întârzierile. Orice proiect pe care vrem sa il avem finalizat anul viitor, trebuie inceput anul asta”, a mai spus Firea. .

PSD se va reuni luni în şedinţă pentru a decide numele premierului, care va fi prezentat apoi preşedintelui Klaus Iohannis la consultările care vor începe la ora 15.00. Numele va fi făcut public după discuţiile cu Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri