Fostul lider PNL Ben-Oni Ardelean revine în rândul liberalilor împreună cu platforma sa conservatoare

Data actualizării: Data publicării:
ben-oni-ardelean-facebook1-1536x1023
Ben-Oni Ardelean revine în PNL. FOTO: Facebook

PNL anunță că fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, împreună cu platforma sa politică, revine printre liberali. De asemenea, partidul lansează „un apel către toți cei din zona de dreapta a spectrului politic”.

„Partidul Național Liberal va avea întotdeauna porțile deschise pentru toți oamenii de bună credință, cu o carieră profesională respectabilă și o contribuție semnificativă în domeniul lor de activitate. Astăzi, fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, împreună cu platforma sa politică, revine în echipa Partidului Național Liberal.

Vrem, în același timp, să lansăm un apel către toți cei din zona de dreapta a spectrului politic. Noi credem că viitorul este al celor care pun umărul la viața cetății și avem convingerea că, împreună, putem orienta politica spre calitate, eficiență și o viziune axată pe nevoile românilor.

În fața unui context geopolitic extrem de complicat, astăzi, mai mult ca niciodată, solidaritatea și coeziunea sunt esențiale pentru a ne asigura că avem o voce puternică și coerentă în fața schimbărilor și amenințărilor de pe scena internațională”, arată un comunicat de presă emis de PNL marți.

Deputatul Ben Oni Ardelean a lansat în septembrie anul trecut proiectul politic conservator „Mişcarea Speranţei”. „Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca această mişcare să devină un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că tot ce mă interesează în momentul de faţă, este ca voi să aveţi din nou încredere în cei care vă reprezintă”, spunea atunci Ardelean.

El a demisionat din PNL la finele lunii septembrie, și-a încetat activitatea în cadrul grupului PNL și ulterior a activat ca deputat neafiliat.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri