Deputatul Ben-Oni Ardelean, care a demisionat din PNL, va activa ca neafiliat

Data publicării:
ID175631_INQUAM_Photos_Cornel_Putan
Ben Oni Ardelean, fost deputat PNL. Inquam Photos / Cornel Putan

Deputatul Ben-Oni Ardelean, care a demisionat din PNL la finele lunii septembrie, și-a încetat activitatea în cadrul grupului PNL și va rămâne neafiliat, a anunțat președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis. Acesta a anunțat că pregătește un nou proiect politic drept "răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent şi la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetăţenilor faţă de clasa politică din România".

"Vă prezint şi o informare din partea domnului deputat Ben-Oni Ardelean care ne aduce la cunoştinţă că îşi încetează activitatea în cadrul grupului parlamentar al PNL şi va activa ca deputat neafiliat", a precizat Simonis, în plen.

Deputatul Ben-Oni Ardelean a lansat odată ce a ieșit din PNL, alături de alţi iniţiatori, platforma politică "Mişcarea Speranţei". 

"Informațiile care au început sa curgă cu privire la un nou construct politic de amploare, în România, sunt adevărate. Această inițiativă vine ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent și la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetățenilor față de clasa politică din România. Mai multe detalii despre noul proiect politic pe care îl inițiez, vă voi pune la dispoziție în cursul zilei de vineri", a scris acesta pe Facebook.

Ben-Oni Ardelean a fost ales deputat pe listele PNL în legislatura 2016-2020. El a fost şi senator PNL, în legislatura 2012-2016.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri