George Simion a participat la slujba de bobotează a lui Teodosie, la Constanța

Data actualizării: Data publicării:
george simion la slujba de boboteaza
George Simion a participat la slujba de bobotează a lui Teodosie, la Constanța. Foto: Inquam Photos / Cistin Dincă

Șeful AUR, George Simion, a participat, sâmbătă, la slujba de Bobotează oficiată de arhiepiscopul Teodosie la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa.

„Astăzi se sfinţesc apele, fiind o zi în care trebuie să separăm răul de bine. Prea mult a fost rău românilor. În anul 2024 va fi, în sfârşit, bine! Apele sfinţite să spele tot răul din lume, să ne ajute să ne regăsim credinţa şi să ne întărească în convingerile noastre. Să ne dea puterea de a merge mai departe, de a lupta pentru ceea ce este drept şi de a ne păstra unitatea şi solidaritatea”, a transmis George Simion, citat de news.ro.

Șeful AUR a mai spus că, la Constanţa, la fel ca peste tot în România, oamenii sunt calzi şi primitori.

„Aceasta este forţa noastră, aceasta este esenţa poporului român. Să ne păstrăm aceste valori, să ne păstrăm ospitalitatea şi bunătatea. Să ne păstrăm credinţa şi să ne unim în rugăciune, astăzi, de Bobotează, pentru a cere binecuvântarea şi protecţia Domnului”, a adăugat acesta.

George Simion, alături de mii de credincioşi, a mers alături de Teodosie în procesiunea de Bobotează, de la catedrală până în portul turistic Tomis, acolo unde Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi, a oficiat slujba de sfinţire mare a apei.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri