Gorghiu: Sper ca PSD să vină cu o propunere de profesionist la apărare, să avem ministru de săptămâna viitoare

Data publicării:
Alina Gorghiu susține o conferință de presă.
Alina Gorghiu speră ca PSD să propună cât mai repede un „profesionist” la ministerul Apărării.

Preşedintele Senatului, Alina Gorghiu, speră ca PSD să propună cât mai repede un „profesionist” la ministerul Apărării, pentru că „nu ne putem permite jocuri politicianiste şi să nu venim cu formule stabile la acest portofoliu”.

„Zilele acestea a fost la Bruxelles premierul împreună cu o serie de ministru-miniştrii şi a discutat despre lucruri care ne preocupă pe toţi, nu cei din PNL exclusiv, ci pe fiecare om din România. A discutat despre PNRR, despre reforme, a discutat despre fondurile europene, despre aderarea României la spaţiul Schengen, despre cum românii merită să fie trataţi cu demnitate în Europa şi în lume, despre cum trebuie să ajutăm Ucraina în acest război nedrept pe care Rusia l-a declanşat, despre cum sigur va trebui să avem toţi oamenii în poziţii-cheie, puşi, pregătiţi, care să ştie ce au de făcut”, a spus Alina Gorghiu.

„Sper, că tot vorbim de securitatea României, ca de săptămâna viitoare să avem un ministru la Apărare. Sper ca colegii noştri din coaliţia guvernamentală să vină cu această propunere de profesionist la apărare, pentru că în perioadă de război, cu cea mai mare graniţă terestră pe care România o are cu Ucraina, nu ne putem permite jocuri politicianiste şi să nu venim cu formule stabile la acest portofoliu”, a adăugat șefa Senatului.

 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri