Grindeanu: Cred că Victor Ponta trebuie să rămână în PSD şi cred că aşa se va întâmpla

Data publicării:
sorin grindeanu govro

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, că Victor Ponta ar trebui să rămână membru al PSD, Ponta fiind cel care condus ”unele dintre cele mai performante guverne” de după Revoluţie.

sorin grindeanu govro

„Cred că Victor Ponta trebuie să rămână în PSD. El a condus unele dintre cele mai performante guverne - cred că au fost patru - de după Revoluţie. Părerea mea este că Victor Ponta trebuie să rămână şi cred că aşa se va întâmpla”, a spus Sorin Grindeanu, invitat fiind să comenteze demisia în alb din partid a fostului preşedinte, relatează News.ro.

Fostul prim-ministru Victor Ponta a anunţat, miercuri, la Parlament, că îşi depune demisia în alb din partid, pe care o va trimite preşedintelui Liviu Dragnea. 

„Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta.

Anunţul acestuia survine mai multor observaţii făcute de Ponta la adresa modului în care este condus PSD, fapt ce l-a făcut pe Liviu Dragnea să spună că „orice critică a lui Victor Ponta este sănătate curată”.

Victor Ponta a ţinut să precizeze că va susţine în continuare guvernul Grindeanu şi va îndemna oamenii să voteze PSD. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri