Liderii PSD vor ca românii să iasă în stradă pentru a lupta împotriva „statului paralel”

Data actualizării: Data publicării:
tudose dragnea

Statul paralel a fost laitmotivul rezoluţiei adoptate ieri de social-democraţii reuniţi la Băile Herculane. Liderii PSD fac apel la români să iasă în stradă, să lupte împotriva aşa-numitului stat ilegitim. Asta cu toate că nimeni nu a explicat exact cum se defineşte această structură paralelă. Social-democraţii sugerează că şeful statului este implicat. Preşedinţia, însă, neagă existenţa statului paralel.

Marian Neacşu, secretar general al PSD: Vulnerabilităţi ale statului de drept care sunt speculate de exponenţii statului paralel. Statul paralel şi ilegitim foloseşte resursele financiare publice. Acţiunile din ultima perioadă ale statului paralel şi ilegitim disimulate sub aşa numita luptă anticorupţie.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: Statul paralel şi ilegitim dispare în momentul în care nu mai are instrumente.

Citiți și: 
A apărut site-ul statulparalel.ro. Cum este explicată sintagma

De zeci de ori au pronunţat social-democraţii sintagma „stat paralel”. Cine formează această structură rămâne o enigmă. Totuşi, se sugerează o legătură cu preşedintele Klaus Iohannis.

Mădălina Dobrovolschi, purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale: În România nu există un stat paralel. Această formulare este o invenţie a celor care au probleme cu Justiţia.

Cristian Tudor Popescu, jurnalist, scriitor: În povestea asta cu statul paralel, cine crede în aşa ceva în ochii mei este un imbecil garantat. N-are sens să mă apuc să aduc argumente la ceva ce n-a fost niciodată probat în vreun fel.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri