Liviu Dragnea, avertisment către liderul de grup PSD: Să nu creăm și noi un Predoiu al nostru!

Data publicării:
dragnea conferinta de presa 1

 „În Biroul Permanent, imediat ce postul va rămâne vacant, vom avea o discuție și vom lua o decizie. De ce-mi iau această măsură de siguranță? Pentru că sunt foarte supărat. Am înțeles că a ieșit dl Zgonea într-o conferință de presă, care a spus că el a identificat niște probleme procedurale, ilegalități, nu știu. Eu i-am transmis dlui (Florin) Pâslaru, colegul meu, liderul de grup, și-i spun și-acum că dacă și de data asta se vor împiedica în proceduri, nu mai poate rămâne lider de grup! Și o să mă gândesc serios și la colegii mei care sunt în Biroul Permanent al Camerei, pentru că ar fi rușinos ca, dincolo de faptul că este un cetățean care s-a legat de scaun – asta este problema dumnealui – dar ar fi rușinos pentru noi ca grup parlamentar și pentru celelalte grupuri care ne susțin să nu putem elibera acea funcție care-i ocupată acum de cineva fără de partid. Și din acest motiv nu vreau să pronunț nume, ca să nu creăm și noi un Predoiu al nostru, cu președintele „to-be-elected”. Chiar nu vreau să ajungem în situația asta”, a spus Liviu Dragnea într-o conferință de presă.

El fusese întrebat dacă are deja un nume ca înlocuitor al lui Valeriu Zgonea și când se va face această schimbare. „Avem o listă lungă, PSD e un partid mare, care tocmai a repurtat o victorie foarte mare”, a răspuns liderul PSD în privința numelui.

În ceea ce privește moțiunea de cenzură cu care PSD amenințase Guvernul, Liviu Dragnea a spus că este o decizie „importantă, grea”, care trebuie analizată foarte bine. „Noi am luat mandat pentru Biroul Permanent Național pentru a ne putea mișca repede”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri