M. Chirica, despre zvonurile privind trecerea sa la PNL

Data actualizării: Data publicării:
mihai chirica fb

Liderul PSD Iaşi, Mihai Chirica, susţine că se aşteaptă ”la maturitate şi înţelepciune” din partea colegilor de partid în şedinţa de miercuri a Comitetului Executiv al PSD, în care va fi discutată situaţia sa în partid, el adăugând că ”nu poţi pedepsi un om care spune adevărul”.

mihai chirica fb

 

Mihai Chirica a declarat, marţi, pentru News.ro că are aşteptări ”relativ mari” înaintea reuniunii CEx al PSD şi că nu poate fi sancţionat, pentru că tot ceea ce a spus s-a confirmat.

”Ordonanţa 13 nu mai există, ministrul Florin Iordache a plecat şi el, astfel că tot ce am rostit s-a confirmat. Nu pot fi tras la răspundere, pentru că nu am spus nimic neadevărat şi nu am avut ieşiri împotriva PSD. Unii colegi s-au pronunţat deja împotriva mea, însă nu poţi pedepsi un om care spune adevărul. Mă aştept la maturitate şi înţelepciune în şedinţa de mâine (miercuri – n.r.)”, a declarat liderul PSD Iaşi.

Chirica a precizat că există un PSD vechi, dar şi unul nou, susţinând că atunci când a intrat în partid a încercat să aducă un suflu nou.

”Am rămas unic prin zgomotul pe care l-am făcut. Când am venit în partid am încercat să aduc un suflu nou, constatând că am ajuns într-un partid perimat. Cred că există masă critică în partid pentru nou PSD”, a mai spus Chirica.

Întrebat ce va face dacă i se vor retrage funcţiile politice în PSD, respectiv cea de lider al PSD Iaşi şi vicepreşedinte naţional, Mihai Chirica a spus că, dacă se va întâmpla acest lucru, va rămâne în PSD, întrucât prezenţa sa în partid nu a fost conjuncturală.

”Dreptul de a fi social-democrat nu mi se poate lua. Voi continua să lupt pentru o lume normală”, a afirmat Mihai Chirica.

El a mai spus că zvonurile privind trecerea sa la PNL reprezintă ”porniri kaghebiste”, adăugând că nu negociază cu niciun alt partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri