Nicușor Dan: Au fost alocate 27 de milioane de lei pentru deratizare și dezinsecție, în 2024

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PRIMAR GENERAL - STRAZI DESCHISE - SECTORUL 5 - 8 OC
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. Inquam Photos / George Călin

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat miercuri, într-o postare pe Facebook, că în anul 2024 vor fi alocate peste 27 de milioane de lei pentru deratizare şi dezinsecţie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„27.061.510 lei este bugetul aprobat de Consiliul General pentru anul 2024 pentru aplicarea tratamentelor de deratizare şi dezinsecţie. Acestea vor fi aplicate periodic începând cu luna ianuarie în parcuri, grădini, locuri de joacă, pieţe şi târguri, precum şi pe terenuri aferente şcolilor, grădiniţelor, spitalelor şi blocurilor de locuinţe, în subsolurile acestor clădiri, precum şi în cămine şi canale aferente reţelelor edilitare”, a scris edilul general, miercuri, pe Facebook.

Pentru al doilea an consecutiv se vor aplica gratuit, la cererea asociaţiilor de proprietari, tratamente împotriva gândacilor în subsolurile blocurilor de locuinţe. Sunt bugetate 9.000 de astfel de intervenţii, iar solicitările pot fi formulate online pe site-ul www.adiddd.ro.

„De asemenea, au fost incluse 300 de intervenţii pentru tratamente împotriva viespilor. Şi acestea se vor face gratuit tot la solicitarea asociaţiilor. Programul Unitar de Acţiune (PUA) pentru Deratizare, Dezinsecţie şi Dezinfecţie pentru anul 2024 a fost adoptat în şedinţa de Consiliul General la finalul anului”, a menţionat Nicuşor Dan.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri