Orban: Rezultatul moţiunii, unul al nesimţirii, slugărniciei şi lipsei de responsabilitate faţă de destinul României

Data publicării:
ludovic orban_fb
Foto: Facebook

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri seară într-o emisiune televizată că rezultatul de moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă este „unul al nesimţirii, slugărniciei, lipsei de curaj şi lipsei de responsabilitate faţă de destinul României”.

ludovic orban_fb
Foto: Facebook

„Este rezultatul nesimţirii, slugărniciei, lipsei de curaj şi lipsei de responsabilitate faţă de destinul României a celor din majoritatea guvernamentală, care au preferat să stea alături de Liviu Dragnea, să-i gireze în continuare un regim de putere profund nociv pentru România, în loc să-şi facă datoria faţă de stat”, a spus Ludovic Orban, la România Tv, potrivit Agerpres.

El a adăugat că lupta sa politică va continua.

„Bătălia continuă. Am dat un mesaj, luptăm până la capăt pentru România şi vom duce în continuare această luptă cu o putere care pare să nu mai ţină cont de nimic, folosind toate mijloacele constituţionale pe care le avem la dispoziţie”, a susţinut liderul PNL.

Orban a răspuns şi unei întrebări privind o propunere a lui Victor Ponta, referitoare la un posibil guvern de uniune naţională.

„Daţi-mi voie să nu comentez. Ponta este un opozant mai tânăr, până acum a fost împreună cu Liviu Dragnea, au făcut o echipă care a împărtăşit o mulţime de lucruri în comun. Eu nu uit că Ponta a fost preşedinte, Dragnea, secretar general, că Ponta era premier şi mâna dreaptă a lui Ponta era Dragnea. Deocamdată trebuie să mai treacă ceva vreme până să aibă o foarte mare credibilitate în rândul publicului, care este efectiv împotriva PSD, împotriva lui Dragnea şi împotriva acestui mod nociv de a conduce România”, a mai spus Ludovic Orban.

Plenul Parlamentului a respins miercuri moţiunea de cenzură intitulată "Demiterea Guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgenţă naţională!", semnată de PNL, USR şi PMP. Au fost înregistrate 166 de voturi "pentru" şi patru "împotrivă".

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri