PNL colaborează cu foștii oameni ai lui Dan Diaconescu

Data publicării:
pnl 25 mai crop

Conducerea liberală a aprobat astăzi încheierea unui protocol de colaborare cu Partidul Național Democrat, formațiune condusă de deputatul Daniel Fenechiu și înființată de foștii membri ai Partidului Poporului Dan Diaconescu.

pnl 25 mai crop

Partidul Național Democrat va sprijini candidații PNL, fără a-și depune liste proprii de candidați. Eventual, PND își va plasa câțiva candidați pe lista PNL. În prezent, formațiunea condusă de Fenechiu are patru parlamentari.

Liberalii urmează să încheie protocoale similare și cu alte partide de mici dimensiuni.

Biroul Politic Național al PNL a aprobat în unanimitate un protocol parlamentar și politic cu PND, protocol care constă în unirea forțelor în Parlament și în teritoriu. Împărtășim valori și, din acest punct de vedere, ne dăm mâna, unificăm forțele în Parlament prin unificarea grupurilor parlamentare, în teritoriu printr-o colaborare foarte strânsă. Nu e protocol de fuziune”, a declarat vicepreședintele PNL Mihai Voicu.

Am discutat cu PNL, care a fost singurul care ne-a întins o mână. Există o compatibilitate de proiecte, principii”, a precizat și liderul PND, Daniel Fenechiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri