Raluca Turcan, despre declaraţiile ministrului I. Rus: „I-a aplicat o lovitură directă lui Victor Ponta”

Data publicării:
raluca turcan fb

 

Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a calificat declaraţia despre românii din Diaspora făcută de ministrul Ioan Rus, ca fiind "o jignire dură şi cinică la adresa oamenilor care nu votează cu PSD". 

"Ioan Rus tocmai i-a aplicat o lovitură directă lui Victor Ponta. Arată ca PSD îi dispreţuieşte pe toţi cei pe care nu îi poate cumpăra cu un kg de mălai. E o sfidare la adresa celor care nu au avut o şansă de reușită în ţara aceasta din cauza unora ca Iliescu, ca Adrian Năstase, ca Victor Ponta. Ioan Rus tocmai a adus cea mai bună dovadă că acest Guvern trebuie să cadă. Victor Ponta nu a pierdut alegerile din noiembrie anul trecut din alt motiv decât din cauza lipsei evidente a respectului față de drepturile fundamentale ale românilor. Când un partid dispreţuieşte propriul popor, acel partid trebuie înlăturat de la putere", scrie Raluca Turcan într-un comunicat transmis presei.

Vicepreşedintele PNL este de părere că Ioan Rus a confirmat în realitate moțiunea PNL. "Este ca un kamikaze care s-a detonat în casa PSD. Se ridică totuși o întrebare: Ioan Rus a vorbit inconștient sau cu un scop: să-l înlăture pe Ponta?", mai scrie Raluca Turcan. 

Reacția PNL după declarațiile ministrului Ioan Rus
Ioan Rus, despre românii din diaspora: Au poate 1.500 de euro salariu. De banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri