Robert Negoiță și Sebastian Ghiță s-au împăcat. Primarul Sectorului 3 și-a retras plângerea

Data publicării:
robert negoita primarie captura

„Aveți încredere că avem maturitatea necesară să rezolvăm toate problemele”, a spus Robert Negoiță, confirmând că va renunța la plângerea împotriva lui Sebastian Ghiță.

În urmă cu două luni, edilul îl reclama însă pe Sebastian Ghiţă la Parchetul General.

Am o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiţă, deputat, care, acum o săptămână, m-a sunat şi m-a ameninţat la telefon, într-un mod josnic şi ruşinos (...) M-a ameninţat inclusiv cu moartea”, spunea el în 13 mai.

Anunţul era făcut de edil chiar de pe treptele Parchetului General, acolo unde a mers pentru a depune plângerea pe numele colegului de partid.

„Mi-a spus: te termin, ai intrat pe mâna mea, o să te termin, mori de mâna mea, nu o să te las!”, mai spunea Robert Negoiță.

Totul ar fi pornit de la nişte discuţii aprinse între cei doi cu privire la atribuirea unor contracte. Deputatul PSD a respins acuzaţiile colegului de partid.

„Nu am mai vorbit cu domnul Negoiţă, nici direct şi nici la telefon, de foarte multe zile. Nu am avut niciodată legături de nici un fel. Ori a visat urât, ori l-a păcălit cineva la telefon”, afirma el.

Potrivit legii, dacă ameninţările au fost retrase, dosarul de ameninţare se va închide. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri